08:00 Bir Ayet

Öldükten sonra dirilmeyi kabul etmek, bir iman esasıdır.

06:15 DÜNYA

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyiddin el-Karadaği, hem semavi dinler hem de uluslararası hukuka göre İsrail işgaline karşı direnişin terör olmadığını söyledi.

00:22 EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.

00:00 KÜLTÜR - SANAT

Farklı sanat dallarından eserlerin sergilendiği "Dört Kadim Kent Sergisi" Ankara'da açıldı.

00:00 Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "İman edip hicret eden ve Allah yolunda mallarıyla, canlarıyla cihad edenler ve (muhacirleri) barındırıp (onlara) yardım edenler var ya işte onlar birbirlerinin velileridir." (Enfâl, 8/72)

12 saat önce Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Çelikhan İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Haydi Çocuklar Camiye" projesi sürüyor.

12 saat önce HAC-UMRE

Konya'da hacı adaylarına hitap eden Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Haccın bir fırsat olduğunu söyledi.

13 saat önce Adıyaman Müftülüğü

Hollanda Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül ve HDV üyeleri Adıyaman'da yapılacak cami ve Kur'an kursu için start verdi.

13 saat önce DİYANET HABER

Çanakkale 57. Piyade Alayında "Dedeciğim Ben Geldim" sloganıyla 500 Diyanet izci ve izci lideri kamp kurdu.

18 saat önce DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı.