Adana Müftülüğü

Adana’da Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine döner ikram edildi

Adana Seyhan ilçe Müftülüğüne bağlı Mirzaçelebi Camii'nde yaz Kur'an kursuna gelen yaklaşık 350 öğrenciye camide tavuk döner ikram edildi.

Abone Ol

Etkinliğe İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Veysel Büyük, Seyhan İlçe Müftü Vekili Müslim Bildek, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Gülen, Kur'an kursu öğreticileri, TİF-DİB Adana izci liderleri, TDV gönüllü ve görevlileri, Mirzaçelebi Camii Dernek Başkanı Hüseyin Arda Kaçar, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yaz Kur'an kurslarının tüm heyecanıyla devam ettiğini ifade eden Müftü Taşcı şunları kaydetti:

"Gördüğünüz gibi bütün coşkusuyla, heyecanıyla; yavrularımızın koşarak, isteyerek, aşkla ve şevkle geldikleri kurslarımız devam ediyor. Adana'mızda 2 bin 300 civarında camimiz, Kur'an kursumuz ve diğer mekânlarda 2 bin 500'e yakın görevlimizle Adana insanımızın yavrularını Kur'an ile buluşturmaya çalışıyoruz."

Etkinlikte emeği geçen hayır sahiplerine ve din gönüllülerine şükranlarını ileten Müftü Taşcı, "Mirzaçelebi Camii'miz bunu bir gelenek haline getirdi. Her yıl kebap ve farklı ikramlarla özel bir gün düzenliyorlar. Bugün de 300'den fazla yavrumuza döner ikramında bulunuldu. Bu vesileyle buraya gelen yavrularımıza, anne ve babalarına, bu imkanı hazırlayan din gönüllüsü kardeşlerime ve görevli arkadaşlarıma, izci kardeşlerime can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Etkinlikte çocuklara TİF-DİB Adana izci liderleri öncülüğünde oyunlar oynatıldı. Çocuklar kurs süresince öğrenmiş oldukları duâları ve dini bilgileri okudular.