Kayseri Müftülüğü

Akkışla'da "Peygambere Mektup" yazan gençler ödüllendirildi

Kayseri Akkışla İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen "Peygambere Mektup" konulu yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Abone Ol

Akkışla İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Akkışla Aile ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans gerçekleştirildi.

Programa Akkışla Kaymakamı Mehmet Gülseven, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Konferansta konuşan İl Müftü Yardımcısı Çelik, "Kur’an- Kerim, getirdiği hüküm, ilke ve değerlerle hem akılları hem de kalpleri inşa etmiştir. Şahsiyet sahibi bir Müslümanın nasıl olması gerektiğini bütün boyutlarıyla insanlığa öğretmiştir. Hayatı Kur’an ile inşa olan son Peygamber, alemlere rahmet Hz. Muhammed (sas) ise mümtaz şahsiyetiyle tüm insanlığa en güzel örnek olmuştur." dedi.

Konferans sonrası "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Akkışla İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen "Peygambere Mektup" konulu yarışmada dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verildi.