Akşehir İlçe  Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için "Yıl Sonu Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Yunus Emre Camii’nde gerçekleştirilen program, minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci'nin açılış konuşması ile devam eden programda, Kur’an-ı Kerim’i öğrenerek hatim yapan 14 öğrenciye belgeleri takdim edildi.

Akşehir 4 6 Yaş 33

Müftü Müjdeci, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın ilk olarak 2013 yılında uygulamaya koyduğu 4-6 yaş Kur’an kurslarımızda, okul öncesi eğitimin yanında Kur’an Eğitimi ve Dini Değerler Eğitimi vermekteyiz. Akşehir İlçe Müftülüğü olarak, bu sene 5 merkez, 5 mahalle olmak üzere toplam 10 kursumuzda 402 çocuğumuza eğitim sunduk. Kurslarımızı başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca Kur’an-ı Kerim-i hatmeden 14 öğrencimizi hassaten tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Akşehir 4 6 Yaş 22

Fatih Yatılı Erkek Kur’an Kursu hafızları tarafından okunan ilahilerin ve salavatların ardından, miniklerin okuduğu hatimler tüm şehitler ve Filistin'de şehit olan için bağışlandı.

Akşehir 4 6 Yaş 55

Balon Şelalesi ile başlayan şenlik etkinliklerinde çocuklar, Bilim-Sanat ve Akıl Oyunları Atölyesi, Takı Tasarımı Atölyesi, Ebru Atölyesi, Yarış Parkuru ve Balon Patlatma Oyunları ile doyasıya eğlendi.

Akşehir 4 6 Yaş 44

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarının çocuk kitapları tanıtım standı ve Kur’an Kursları yararına bir de kermes düzenlendi.