Antalya Müftülüğü

Alanya’da Filistin için "Hayır Çarşısı" kuruldu

Antalya Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Filistin ve Gazze’deki mazlumların yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Abone Ol

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Alanya Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri ve ALKÜ iş birliğinde Filistin ve Gazze’deki mazlumların yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kestel Yerleşkesinde kurulan hayır çarşısına Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Antalya İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ALKÜ Yönetimi, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, TDV Alanya Kadın Kolları Sorumlusu Medine Karacabay, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

TDV kadın gönüllüleri ve vatandaşların yaptığı yiyecekler, el emeği göz nuru ürünler ve daha birçok ürün hayır çarşısında yer aldı.

ALKÜ Geçerken Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan Kudüs sergisinde ise işgalci İsrail'in Filistin'deki katliamına dair eserler sergilendi.

Hayır çarşısından elde edilen gelir, Filistin ve Gazze’deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi hesabına aktarıldı.