Adana İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğünce AMATEM'de "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle özel program gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış ve selamlama konuşmasını Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Asuman Seda Bayram gerçekleştirdi.

Peygamberimiz gibi yaşamanın öneminin çok büyük olduğunun altını çizen İl Müftüsü Mehmet Taşcı ise "Hayatımızın her alanında hem dünyamızı hem ahiretimizi mamur etmek istiyorsak Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin sünnet-i seniyyesine sımsıkı sarılmamız lazım. Kur'an'ın manasıyla ve Peygamber Efendimizin sünneti ile buluştuğumuz zaman Allah’ın izniyle hiçbir derdimiz kalmayacak." diye konuştu.

Amatem Mevlidi Nebi 22İl Müftülüğü Tasavvuf Mûsikîsi Koro Şefi Tarık Karadağ'ın seslendirdiği şiir, ezgi ve ilahiler ile birlikte gerçekleşen semazen gösterisi, katılımcılara unutamayacakları güzel bir hatıra bıraktı.

Program sonunda İl Müftüsü Mehmet Taşcı, katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Asuman Seda Bayram ile Dr. Yunus Emre Yıldırım, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Nuh Ünaldı, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM) görevli personelleri ile din görevlileri katılım sağladı.