İstanbul Müftülüğü

Ataşehir’de kurban bayramı sevinci

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Ataşehir Şubesi Ataşehir’de vekaletle kurban kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi.

Abone Ol

Türkiye Diyanet Vakfı’nın  "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası kapsamında kurban vekaletlerini TDV’ye veren hayır sahiplerinden 155 kişinin kurbanı, Ataşehir’de kesilerek ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Kurban Bayramının ikinci günü yapılan çalışmada, TDV’ye emanet edilen vekalet kurbanları, vekalet sahiplerinin isimleri okunarak islami usullere göre kesildi. Kurban etleri din görevlileri ve TDV gönüllülerinin çalışmalarıyla başta engelli, yaşlı ve yetim aileleri olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin evleri ziyaret edilerek 750 aileye ulaştırıldı ve bayram sevinçlerine ortak olundu.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy; “Yeryüzünde İyilik Egemen Oluncaya Kadar” şiarıyla çıktığımız bu ulvi yolda necip milletimizin iyilik eli olan Kurban Organizasyonuna teveccühte bulunan değerli din görevlilerimize, gönüllülerimize, emeği geçen tüm personelimize ve hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyor, Rabbimden sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlara ulaştırmasını niyaz ediyorum.” dedi.