Aydın Müftülüğü

Aydın Müftülüğü gençleri ağırladı

Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, İlahiyat Fakültesi öğrencileri için "hoş geldiniz etkinliği" düzenledi.

Abone Ol

Adnan Menderes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yeni dönemde eğitim alacak öğrenciler İl Müftülüğü Çalıştay Salonunda kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

 Tanışma programına, İl Müftüsü Hasan Güneş, ADÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yakup Kaya, öğretim üyeleri, İl Müftü yardımcıları, gençlik koordinatörleri ve öğrencilerin katıldı.

Öğrencilere Müftülük çalışmalarını anlatan İl Müftüsü Güneş, "Gençler! Şehrimize hoş geldiniz. Eğitim öğretim yılı sizlere ve bütün öğrencilerimize hayırlı olsun. Aydın’da geçireceğiniz yıllarda müftülük olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Hocalarımız ve gençlik koordinatörlüğümüz her daim yanınızda olacaklar." ifadelerini kaydetti.

"Üniversite eğitimi sonrası olmak istediğiniz ya da varmak istediğiniz hedefleri belirleyerek buna göre eğitim hayatınıza yön vermenizi istiyoruz" diyen Müftü Güneş, "İslami ilimleri sadece öğrenmekle kalmayıp hayatınızın her safhasında yaşamanızı ve arkadaşlarınıza örnek olmanızı sizlerden istirham ediyorum. İnşallah mezun olduğunuz zamanda sizleri Diyanet İşleri Başkanlığımızın çatısı altında buluşmaya şimdiden davet ediyorum. Allah sizlere ve hocalarınıza kolaylıklar versin, başarılar diliyorum." dedi.

"Müftülük ile birçok alanda beraber çalışacağız." diyen İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Yakup Kaya da "Öğrencilerimize bu fırsatı sundukları için İl Müftümüz Hasan Güneş’e ve personeline teşekkür ediyorum. Hocalarımızı fakültemize bekliyoruz. Gençlerimizin yoluna ışık tutacak gençlik koordinatörlüğünün yapacağı faaliyetlerde öğrencilerimizin de olmasını istiyoruz." dedi.

Program, gençlik koordinatörlerinin öğrencilerle hasbihalinin ardından sona erdi.