TDV

Aydın Valisi Canbolat, kurban vekaletini TDV’ye verdi

Aydın Valisi Yakup Canbolat, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesine verdi.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Aydın Valisi Yakup Canbolat, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Aydın Şubesi Başkanı Hasan Güneş, TDV tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuyla yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Vali Canbolat’a bilgi verdi.

Vali Canbolat, "TDV dünyanın dört bir yanında ki mazlum ve ihtiyaç sahibi insanlara el uzatıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü kampanya çerçevesinde 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' organizasyonuna hayırseverler vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müftü Güneş ise "Türkiye Diyanet Vakfına milletimizin teveccühü artarak devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışında binlerce kardeşimizle vakfımız aracılığı ile gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Bizler de bu hayır camiasının bir parçasıyız ve bizleri değerli kılan ise siz hayırseverlerin gösterdiği ilgi ve hassasiyettir." dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı adına Vali Canbolat’ın kurban vekaletini kabul eden İl Müftüsü Güneş, teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.