Diyarbakır Müftülüğü

Bağlar'dan "Hediyem Kur'an Olsun" kampanyasına destek

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Polis Okulu Camii Müezzin-Kayyımı Veysi Kaan, "Hediyem Kur’an Olsun" kampanyasına destek oldu.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfınca yürütülen "Hediyem Kur’an Olsun" kampanyası sürüyor.

Bu kapsamda Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Polis Okulu Camii Müezzin-Kayyımı Veysi Kaan, "Hediyem Kur’an Olsun" kampanyasına destek oldu.

Yapılan bağışı kabul eden İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi Başkanı Hediyem Kur'an Olsun kampanyası hakkında şu açıklamada bulundu:

"Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle Yolun İyilik Olsun temasıyla yurtiçi ve yurtdışında sosyal, kültürel, eğitim ve insani yardım gibi alanlarda çeşitli projeler yürütmektedir.

Yürütülen söz konusu projelerden birisi de Hediyem Kur’an Olsun’dur. İlgili proje kapsamında, hayırsever vatandaşların desteğiyle basılan Kur’an-ı Kerim’ler yurtiçinde ve yurtdışında ihtiyaç duyulan yerlere gönderilmekte ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi olarak görevli ve gönüllülerimizle birlikte ve hayırsever vatandaşların desteğiyle Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezi’nin projelerini tanıtıp destek vermeye çalışmaktayız.

Bu çerçevede Polis Okulu Camii Müezzin-Kayyımı Veysi Kaan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Hediyem Kur’an Olsun kampanyasına, hayırseverlerin desteğiyle özverili bir şekilde çalışıp destek sağladı.

Bu itibarla, kampanyanın tanıtılmasında, desteklenmesinde ve hayırsever vatandaşların bağışlarını alıp Vakıf Şubesine teslim eden Müezzin-Kayyım Kaan’a ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."