İstanbul Müftülüğü

Bayrampaşa'da gençlik merkezleri dualarla açıldı

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Kartaltepe Çift Şerefeli Camii Diyanet Gençlik Merkezi ile Kocatepe Camii Diyanet Gençlik Merkezleri dualarla açıldı.

Abone Ol

Açılış programları Diyanet işleri Başkanlığı Sosyal ve kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit'in katılımı ile gerçekleşti. 

Programda konuşan Yavuzyiğit, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlere yönelik, gençlik merkezleri, izcilik faaliyetleri ve manevi rehberlik yoluyla bir çok faaliyet yürütmekteyiz. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlere yönelik, gençlik merkezleri, izcilik faaliyetleri ve manevi rehberlik yoluyla bir çok faaliyet yürütmekteyiz." dedi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Recep Eren, “Gençlerin bilgi, ahlak, erdem, estetik ruh güzelliğini, adalet ve merhamet duygusuyla yetişmelerine milletimizi bir araya getiren değerlerin insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlayacak Bayrampaşa Diyanet Gençlik Merkezlerimizin açılışını yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başkanlığımızın gençlik faaliyetlerinde edinmiş olduğu tecrübelerin bir göstergesi olarak gençlerin bir çok ihtiyacını karşılayacak olan gençlik merkezlerini, bu gençlik merkezlerini Bayrampaşa‘nın tüm mahallelerinde açmayı hedef olarak görüyoruz." diye konuştu.

İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül, ilçe müftüleri, kurum amirleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program yapılan dua ile sona erdi.