Giresun Müftülüğü

Çanakçı’da öğrenciler turnuvada buluştu

Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği "Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası" final maçlarıyla sona erdi.

Abone Ol

Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğünce yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik "Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası" gerçekleştirildi.

Çanakçı Kaymakamlığının himayesinde Çanakçı Belediyesi Tesislerinde düzenlenen turnuva, final maçlarıyla sona erdi.

Çanakçı İlçe Müftüsü Yunus Özdamar, gençler kategorisinde 6, çocuklar kategorisinde ise 6 takım olmak üzere 12 takımın final için mücadele ettiği turnuvaya toplam 96 öğrencinin katıldığını belirtti.

Hem sporun hem de dostluğun öneminin vurgulandığı önemli bir etkinlik gerçekleştirildiğini ifade eden Müftü Özdamar, “Öncelikle çay ve fındık hasat zamanı olması nedeniyle işlerin yoğun olmasına rağmen çocuklarını yaz Kur'an kurslarına gönderen, bizlere emanet eden velilerimize, derslere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle turnuvaya katılan her bir takım bizim nazarımızda şampiyondur.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen cami görevlilerimize, gençlik koordinatörlerimize, Çanakçı ve Görele Gençlik Spor Müdürlüğüne, maddi destek olan hayırseverlere, futbol sahasını bize tahsis eden Belediye Başkanlığına ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Turnuva sonunda katılım sağlayan tüm öğrencilere  hediye, dereceye girenlere ise madalya takdim edildi.