Çankırı Müftülüğü

Çankırılı hafızlar Kur'an ziyafeti sundu

Çankırı İl Müftülüğü organizesinde Çankırılı hafızlardan Kur'an ziyafeti programı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Çankırı İl Müftülüğü, 2024 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ahmet Yesevi Camii'nde  "Çankırılı Hafızların Sesinden Kur'an Ziyafeti" programı düzenlendi.

Programa Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam-Hatibi Hafız M. Mansur Sağır ve Hafız Ahmet Demir, Çankırı Hacı Murad-ı Veli Proje Kur'an Kursu Uzman Öğreticisi Hafız Osman Uslu ve Mevlidhan Bilal Demiryürek katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile gönülleri mest eden hafızlar, dinleyicilere muhteşem bir manevi atmosfer sundu.

- "Gönüllerimiz Kur'an ile aydınlandı"

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Şahin, Mevlid-i Nebi Haftası'nın önemini vurgulayarak, "Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle bugün burada, Kur'an-ı Kerim'in manevi ikliminde buluştuk. Camilerimiz, sadece ibadet edilen mekanlar değil, aynı zamanda İslam'ın ilim ve irfan merkezleridir. Birliğimizin ve kardeşliğimizin simgesi olan bu kutsal mekanlarda, hafızlarımızın yürekten gelen tilavetleriyle gönüllerimiz adeta aydınlandı. Kur'an-ı Kerim'in nuruyla, Peygamber Efendimiz'in (sav) rehberliğinde bir kez daha manevi bir yenilenme yaşadık. Hafızlarımızın sesinden yükselen bu güzel tilavet, Allah'ın kelamını yeniden hatırlatarak, birlik ve beraberliğimizin kıymetini bir kez daha gösterdi." dedi.

Program şehitler için yapılan dua ile sona erdi.