Çorum Müftülüğü

Çorum'da Yaz Kur'an Kursu öğrencileri final heyecanı yaşadı

Çorum’da Yaz Kur'an Kursu öğrencileri arası Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yapıldı.

Abone Ol

Çorum Valiliği, İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen futbol turnuvası, yapılan final maçı ile son buldu.

"Kur'an'ımı okuyorum Sporumu yapıyorum" temasıyla 22-31 temmuz tarihleri arasında 28 takım ve 400 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen futbol turnuvasının final maçları, küçükler kategorisinde Hicret Camii ile Hz.Ebubekir Camii öğrencileri arasında, yıldızlar kategorisinde Emre Camii ile Esnafevleri Camii öğrencileri arasında yapıldı.

Finalde kazanan takıma kupa ve madalya takdim edilirken turnuvaya katılan tüm takımlara da madalya verildi.

Çorum Belediyesi Spor Tesislerinde gerçekleştirilen kupa töreni; Çorum Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Çorum İl Müftü V.  Dr. Fazıl Saraç ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Bu tür etkinlikleri önemsediklerini, mümkün olduğu kadar fazla çocuğu ve genci sporla buluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Dağlı, bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade ederken futbol turnuvasına katılan tüm çocukları, gençleri tebrik edip, kendilerinin aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kazanan takıma kupasının Vali Dağlı tarafından takdim edilmesinin ardından ödül töreni sona erdi.