ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın babası ebediyete uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın, tedavi gördüğü hastanede vefat eden babası Osman Doğan’ın cenaze namazını kıldırdı

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın, tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesinde vefat eden babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi.

Ankara Hacı Bayramı Veli Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı öncesi konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Şimdiye kadar nice insanlar ömürlerini tamamladılar, son nefeslerini verdiler ve onları Hakk’a uğurladık. Bir gün biz de musallaya geleceğiz. Şu anda musallada bulunan merhum Osman Doğan amcamıza Cenab-ı Hak gani gani rahmet eylesin, cennetiyle, Cemaliyle müşerref eylesin inşallah.” dedi.

Başkan Erbaş, Müslümanların Müslümanlar üzerindeki haklarından birisinin de vefat ettikten sonra arkasından hayırla yad etmek olduğuna işaret ederek cemaatten helallik istedi.

Osman Doğan’ın cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrasında Kızılcahamam’ın Yukarıçanlı Köyü’ne getirilerek, defnedildi.

Kabristana gelen Başkan Erbaş, merhum Doğan için burada dua etti.

Törene, Doğan ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kabine üyeleri, eski TBMM Başkanları, eski bakanlar ile Ankara Valisi Vasip Şahin de katıldı.