Kayseri Müftülüğü

Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu açıldı

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu açıldı.

Abone Ol

Develi'de düzenlenen açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Develi İlçe Müftüsü Emin Patan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Develi İlçe Müftüsü Emin Patan, "Develi İlçe Müftülüğümüz bünyesinde Sayın Valimiz Gökmen Çiçek riyasetinde Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nun açılış münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle başta Valimiz Sayın Çiçek olmak üzere Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu’nun açılmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Açılış töreninde konuşan Vali Çiçek, “Şu anda bu proje ile 8 bin 500 lisanslı sporcumuz oldu, şimdiden madalyalar gelmeye başladı. Kayseri’nin gençliği spor salonlarına ve kütüphanelere çok yakışıyor. Zehir tacirleri tarafından sosyal medya üzerinden bazen gençlerimiz üzerinden oyunlar oynanabiliyor. Biz istiyoruz ki bu proje ile gençlerimizin sahipsiz olmadığını, her mahallede her sokakta bizim olduğumuzu onlara spor imkânları sunarak onları destekleyeceğimizi ifade etmek için bu yola çıktık. Hiç kusura bakmasınlar bu gençliği kimseye teslim etmeyiz." dedi.

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftü Vekili Çelik tarafından dua yapılması ile Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu açıldı.