Kütahya Müftülüğü

Diyanet Gençlik Merkezinde geleceğe hazırlanıyorlar

Kütahya Simav Diyanet Gençlik Merkezinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'na hazırlanan öğrencilere "eğitimde motivasyon ve stres yönetimi" konulu seminer verildi.

Abone Ol

Simav İlçe Müftülüğü koordinesinde Diyanet Gençlik Merkezinde YKS'ye hazırlanan öğrencilere "eğitimde motivasyon ve stres yönetimi" konulu seminer verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Kudret Armağan tarafından verilen seminere YKS’ye hazırlanan 80 öğrenci katıldı.

Simav Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mustafa Esen’in organizesi ile gerçekleştirilen programda Akademisyen Yazar Dr. Armağan, öğrencilere sınavlara hazırlık ve sınav aşamasında stresle başa çıkmanın yolları, kendini motive etme ve başarının sırları hakkında sunum yaptı.

Simav İlçe Müftüsü Hasan Serçe, "Manevi danışmanımız Esen’in gayretleri, İlçe Müftülüğümüzün ve Diyanet Gençlik Merkezimizin destekleri ile YKS’ye hazırlanan  öğrencilere her cuma ücretsiz deneme sınavı yapıyoruz. Optik okuyucularla cevaplarının okunduğu sınavlarda öğrenciler eksiklerinin farkına vararak  sınava daha iyi hazırlanıyorlar. Bu seminerin öğrenciler üzerinde olumlu etkileri olacağını düşünüyorum. Öğretim Görevlisi Dr. Kudret Armağan’a ve Manevi Danışmanımız Mustafa Esen’e teşekkür ederim." diye konuştu.