Kahramanmaraş Müftülüğü

Dulkadiroğlu'nda minikler için "Bed-i Besmele" töreni

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Bekir Sarıca 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda minik öğrenciler için "Bed-i Besmele" programı düzenlendi.

Abone Ol

Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Bekir Sarıca 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın katılımıyla Kur'an Kursuna yeni başlayan minik öğrenciler için "Bed-i Besmele" programı düzenlendi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Mehter takımının mehter marşları ile başlayan program Kur'an tilaveti ile devam etti.

Ardındanbir konuşma yapan Müftü Kotan, Kur'an sevgisinin ufak yaşlarda kalbe sevgi ile işlenmesinin ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarının önemine değinerek "Sevgili miniklerimizi Kur’an-ı Kerim’le buluşturmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Kur'an sevgisinin, gönüllere çocuk yaşta sevgiyle işlenmesi büyük bir önem taşıyor. Bu programlar, miniklerin kalbinde hem öğrenmenin hem de güzel anıların bir arada yaşandığı hoş bir hatıra olarak kalacak. Allah, Kur’an-ı Kerim’le büyüyen ve onu hayat rehberi edinen nesiller yetiştirebilmeyi hepimize nasip etsin." dedi.

Nasreddin Hoca kıyafeti ile minik öğrencilere eğlenceli ve öğretici anlar yaşatıldı.

Programda Bekir Sarıca 4-6 Yaş Kur'an Kursunun Masal Odasının açılışı hayır sahiplerinin destekleriyle gerçekleştirildi.

Program minik öğrencilere pamuk şeker, patlamış mısır ve çeşitli hediyeler dağıtılarak tamamlandı.