Yaz mevsiminin bu güzel günlerinde yeni sayımızla sizleri karşılıyoruz. Okullar kapandı ve yaz tatili başladı. Yaz tatilini hem Kur’an-ı Kerim öğrenerek hem de eğlenerek geçirebileceğiniz yaz Kur’an kursları da açıldı. Yeni bilgiler öğreneceğiniz bu güzel ve eğlenceli kurslara katılmayı ihmal etmeyin.

Bu ay hayatımızın her alanında yer alan teknolojiyi “Tekno Dünyam” başlığıyla dergimizin gündemi yaptık. Teknoloji günden güne gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Dergimizin içerisinde bu konuyla alakalı yazılar ve eğlenceli bulmacalar var. Bu sayımızda da kelime oyunu kartları ekini vermeye devam ediyoruz. Arkadaşlarınızla tatilde kelime oyununu oynayarak yeni kavramlar öğrenip, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

7 Temmuz’da hicri yılın başlangıcı olan muharrem ayına gireceğiz. Şimdiden hepinizin hicri yılını tebrik ediyorum. Aynı zamanda temmuz ayında 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü yer alıyor. Bu vesileyle vatan uğruna şehit düşen bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Sizleri derginizle baş başa bırakıyor ve hepinize keyifli okumalar diliyorum. Allah’a emanet olun.

Dr. Lamia Levent Abul

DergilereAboneOlmakİçinTıklayınız