Giresun Müftülüğü

Espiye'de din görevlileri buluştu

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Abone Ol

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında din görevlilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Din görevlileri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, dayanışmayı, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen programda din görevlileri ve emekli din görevlileri bir araya geldiler.

Programda konuşan Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, "Gönül erleri olarak, sizler çok büyük ve önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Her zaman, her yerde yanımızdasınız, bizlerde sizin yanınızdayız, Din görevlileri olarak çok önemli bir konumdayız. Bu vesileyle bu güzel haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenab–ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Müftü Gülbe din görevlilerine başarı dileyerek, sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Programa Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Eyice, emekli Müftü  İskender Bal, Murakıp Ümit Güler, emekli din görevlileri Ahmet Bal, Hurşit Köse, din görevlileri ve aileleri katıldı.

Din Görevlisi Hidayet Şeker'in Kur’an-ı Kerim okuduğu program Müftü Gülbe'nin duası ile tamamlandı.