Giresun Müftülüğü

Espiye'de emekli din görevlileri buluştu

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında emekli din görevlileri bir araya geldi.

Abone Ol

Espiye İlçe Müftülüğünce "2024 Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla düzenlenen programda emekli din görevlileri misafir edildi.

Emekli din görevlileriyle bir araya gelen İlçe Müftüsü Osman Gülbe, din gönüllüsü olarak toplumun manevi ve ahlaki inşasında görev bilinciyle sorumluluklarını yerine getirmeye devam eden tüm personele teşekkür etti.

Din hizmetinin, bir insanın hem dünya hem de ahiret hayatına katkı sunan en güzel yollardan biri olduğunu belirten Müftü Gülbe,  "Camiler ve Din Görevlileri Haftası camilerimizin ve din görevlilerimizin toplumumuz için ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu hatırlama fırsatı sunmaktadır. Bugün burada,  siz değerli din gönüllüleriyle, emekli hocalarımızla birlikte olmanın heyecanı içindeyiz. Hepimizin gayesi, Yüce Rabbimizin rızasını kazanmak, Peygamber Efendimizin (sas) izinden gitmek ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmektir. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, toplumumuza huzur, güven ve kardeşlik aşılamaya devam edeceğiz." dedi.

Gülbe programın sonunda emekli din görevlilerine "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" isimli kitabı hediye etti.