Giresun Müftülüğü

Espiye'de Yaz Kur'an Kursları Şöleni

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Espiye Belediyesi iş birliğinde Yaz Kur'an Kursları şöleni düzenlendi.

Abone Ol

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, "Yaz Kur'an Kursları Şenliği"nde bir araya geldi.

Espiye Esentepe Belediye parkında gerçekleşen şenlikte yaz Kur'an kursu öğrencileri Kur'an kurslarındaki öğrendikleri bilgilerle çeşitli sunum ve gösteri gerçekleştirdi.

Öğrenciler arası düzenlenen bilgi yarışması, voleybol ve futbol turnuvalarında dereceye giren çocuk ve gençlere ödülleri takdim edildi.

Programın ikinci bölümde çocuklar şişme kaydırakta ve palyaço gösterileriyle gönüllerince eğlendi.

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, yaz boyunca kurslara bin 400'ün üzerinde çocuk ve gencin katıldığı söyledi. Gülbe, programa katılım ve katkılarından dolayı Espiye Kaymakamı Taner Tengir'e, Belediye Başkanı Mustafa Karadere'ye, tatil vakitlerini camilerde değerlendiren öğrencilere,  anne babalarına ve din görevlilerine teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Taner Tengir ise, düzenlenen etkinlikte çocukların yüzünü güldürmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Tengir, İlçe Müftüsü Gülbe'ye ve Müftülük Personeline, Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklar ve velilere, ayrıca programa katkılarından dolayı Belediye Başkanı Karadere’ye  teşekkür etti.

Programda çocuklara dondurma, döner ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Yaz Kur’an Kursu Şöleni'ne Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, daire amirleri, kurum müdürleri, din görevlileri, Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile velileri katıldı.