Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Filistin adına stant açıldı. Farkındalık oluşturmak amacıyla, ‘’Filistin’de Çocuk Olsam’’ adıyla yapılan programda, minik çocuklar duygu ve düşüncelerini kağıda yazarak panoya astı. 

Balıklıgöl Platasunda yapılan programa İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, KAGEM Sorumlusu Hatice Öztürk, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı Adile Nur Dedeoğlu, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

‘’Filistin’de Çocuk Olsam’’1Platonun içerisinde açılan stant yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, kağıda duygu ve düşüncelerini yazarak panoya astı. Minik çocuklar, kağıda çizdikleri resimleri ve yazıları panoya bıraktı. 

‘’Filistin’de Çocuk Olsam’’2İl Müftüsü Tolan ile Müftü Yardımcısı Demirtaş, Filistin ile ilgili kağıda geçirdikleri duygularını panoya hatıra olarak bıraktı.

Programda konuşan Müftü Tolan, Filistin’in yaşadığı zulme dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak amacıyla çok güzel bir programın düzenlendiğini belirtti.