Diyanet Medine'de Hacılara, Türk Yemeklerini Aratmıyor
Abone Ol
Diyanet Medine Mutfak Tesisleri
Diyanet Medine Mutfak Tesisleri
Diyanet Medine Mutfak Erzak Depolarında hacılar için hazırlanan yemeklik malzemeler taze ve güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor
Diyanet Medine Mutfak Erzak Depolarında hacılar için hazırlanan yemeklik malzemeler ve kumanyalıklar taze ve güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor
Diyanet Medine MutfakErzak Depolarında hacılar için hazırlanan yemeklik malzemeler taze ve güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor
Diyanet Medine Mutfak Erzak Depolarında hacılar için hazırlanan yemeklik malzemeler taze ve güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde günlük pişirilen taze yemekler özel ekipmanlarla sıcak şekilde otellere sevkediliyor
Diyanet Medine Mutfak Tesislerinde kullanılan etler, kesim işleminden itibaren dondulmamış haliyle en taze şekilde diyetisyen ve aşçılar nezaretinde teslim alınarak taze et temini yapılıyor
Diyanet Medine Mutfak Tesislerinde çalışan personel 24 saat esasına göre nöbet usulü ve özveriyle çalışıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde temizlik ve düzen birinci ilke
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde Türk hacılar için pişirilen yemeklerde kullanılan tereyağlar Suud devletinin en kaliteli markalarından kullanılıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde bir öğünlük erişte malzemesi
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde görev alan personel her gün hacıların sofralarına Türk mutfağını ve damak tadını aratmayacak menüler hazırlıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde görev alan personel her gün hacıların sofralarına Türk mutfağını ve damak tadını aratmayacak menüler hazırlıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde görev alan personel her gün hacıların sofralarına Türk mutfağını ve damak tadını aratmayacak menüler hazırlıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde görev alan personel her gün hacıların sofralarına Türk mutfağını ve damak tadını aratmayacak menüler hazırlıyor
Diyanet Medine Mutfak bazı gıdalar -18 derece özel soğutmalı oda dolaplarda muhafaza ediliyor
Diyanet Medine Mutfak bazı gıdalar -18 derece özel soğutmalı oda dolaplarda muhafaza ediliyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde hijyene özel öen verilerek hacı Türk hacılarının gıda güvenliği ve sağlığına dikkat ediliyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde üretilen ekmekler israf olmayacak boyutta ve hijyen keiterine uygun bir şekilde ambalajlanıyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde görev alan personel her türlü bulaşıcı hastalık durumlarına karşı bilgilendiriliyor
Diyanet Medine Mutfak tesislerinde her sabah kahvaltısında otellere sıcak çorba dağıtımı yapılıyor
Diyanet Ayniyat Ekibi / Medine / Suudi Arabistan
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Diyanet Haber sitemize
abone olun.