YAŞAM FOTO

Karadeniz'e özgü kokulu üzümden tatlı ve ekşi pekmez üretiliyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Abone Ol

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde organik tarımla uğraşan Fatma Köşeli, 15 yıl önce lider kadın çiftçi olarak gönderildiği Japonya'daki eğitiminin ardından öğrendikleri doğrultusunda doğal ve katkısız pekmez üretiyor.