Çorum Müftülüğü

Genel Müdür Akbulut, İskilip’te toplu açılış törenine katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Çorum’un İskilip ilçesinde hafızlık, 4-6 yaş ve gençlik merkezinin yer aldığı toplu açılış törenine katıldı.

Abone Ol

İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Camii Büyüktaş Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Ebussuud Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Tokatlı Camii Kız Gençlik Merkezi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Çorum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İskilip İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an Kursu öğrencisinin Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program, açılış konuşmalarının ardından Genel Müdür Akbulut’un Kur'an kurslarının önemini vurgulayan konuşması ile devam etti.

Program İlçe Müftüsü Güllü’nün duasının ardından kurdele kesimi, kurslar ve gençlik merkezinin gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.