DİYANET RADYO/TV

"Gönül Sofrası" yöresel lezzetlerle Diyanet TV'de

Diyanet TV'nin yemek programı "Gönül Sofrası" Dünya mutfağıyla başlayan yemek tariflerine yöresel lezzetlerle devam ediyor.

Abone Ol

Demet Köseoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu kişiler tarafından kendi ülkelerine has yemekler yapılırken Karadeniz, Ege ve Anadolu mutfaklarına özel lezzetli tarifler de Anadolu insanının sohbetiyle ekranlara taşınıyor.

"Gönül Sofrası"nın bu hafta ekranlara gelen bölümünde Ordu mutfağına özgü yemekler yapıldı. Pancar çorbası, levrek buğulama tariflerinin verildiği Ordu yöresine özgü yemekleri Korgan Kız İmam Hatip Lisesi Aşçısı Elif Yalpı tarif etti.

"Gönül Sofrası" her Pazar saat 12.30'da Diyanet TV 'de.