Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Rabbimiz! Bizi doğru yola eriştirdikten sonra kalplerimizi saptırma, bize tarafından bir rahmet bağışla… (Âl-i İmrân, 3/8)

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü Abdibey Kur’an kursu öğreticileri, inşaatı devam eden Hıdırlık Kur’an Kursu’na bağışta bulundu.

DEPREM

Sakarya Adapazarı İlçesinde ikamet eden ev hanımları bir araya gelerek depremden etkilenen vatandaşlar için konteyner ev bağışında bulundu.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğüne bağlı Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle Fatih 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını depremzede kardeşleriyle paylaştı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Sungurlu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sungurlu Şubesi iş birliğinde vatandaşların fitre, zekat ve diğer bağışlarını kabul etmek...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.

DEPREM

Yozgat İl ve ilçe müftülükleri din görevlileri, depremden etkilenen vatandaşlar için 310 bin lira bağışladı.

DEPREM

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Tillo Hz. Süleyman Yatılı Erkek Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan Eyüp Hamitoğlu, harçlıklarını depremzedeler için...