Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlemiş oldukları kermesten elde ettiği geliri Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

Düzce Müftülüğü

Düzce'de Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Kan Bağışı Kampanyası" başlatıldı.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Hiçbir baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır." (Tirmizî, Birr, 3)

DEPREM

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Gençliğe Değer" projesi kapsamında camilere gelen öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Hiçbir baba çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır.” (Tirmizî, Birr, 33)

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah sizi giderip yerinize günah işleyip mağfiret dileyen kimseler yaratırdı. (Müslim, Tevbe, 9.)

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: Allah’ım! Senin bildiğin her çeşit şerden sana sığınıyorum. Bildiğin bütün hayırları senden istiyorum. Bildiğin günahlarımdan dolayı senden bağış...

DÜNYA

Japonya'da yaşayan Müslüman toplumun, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik kurban hissesi bağışı yıldan yıla artıyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uygun ve Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, TDV'ye kurban bağışıyla 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, personeliyle birlikte kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.