Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kayseri'de ilçe müftüleri ve daire personeli "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Yusuf Akkuş'u...

Karaman Müftülüğü

Karaman’da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, “Bizim inançta, ibadette ve sosyal hayatta istikameti yakalamamız gerekiyor.” dedi.

Kahramanmaraş'ta üniversiteli gençler "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Hatay İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari Çukurca İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, “Yaptığımız ibadetler bizi kötülüklerden alıkoymuyorsa kendimizi murakabe edeceğiz.” dedi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında “Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenledi.

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında programlar düzenleniyor.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.