Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ankara Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kahramanmaraş ve Hatay'dan Ankara'ya gelen öğrenciler eğitime başladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında üniversite öğrencilerinin umreye gönderildiğini söyledi.

DİYANET RADYO/TV

Okulların yaz tatile girmesiyle yaz Kur'an kurslarına kayıtlar da bugün başladı. Veliler ve öğrenciler yaz Kur’an kurslarına yoğun ilgi gösterdi.

EĞİTİM

İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için kermes düzenledi.

Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesince vatandaşların kurban vekaletlerini rahatlıkla verebilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından 300 Kur'an kursu öğrencisine mezuniyet töreni yapıldı.

EĞİTİM

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 16 Haziran Cuma günü karne alarak yaz tatiline girecek

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi tarafından öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi.

Hatay Müftülüğü

Türkiye Ambute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile Hatay İl Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler dostluk maçı yaptı.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü, "İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı projeyi hayata geçirdi.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğü tarafından öğrencilere yönelik "Sahabe Dersleri" düzenleniyor.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), depremden etkilenen illerde ikamet eden adaylara kendi illerindeki üniversitelere yerleşirken genel kontenjanda herhangi bir eksiltmeye gitmeden yüzde...