Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 14 öğrenci törenle belge aldı.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Karpuz Şenliği" etkinliği düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan Hanak İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 200 bin öğretmenle eğitim ve...

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ara sınav haftasında olan öğrencilere "İçimizi Isıtan İyilik" sloganıyla çorba ikramında bulunuldu.

Edirne Müftülüğü

Romanya'da Türkiye Diyanet Vakfınca desteklenen Kemal Atatürk Koleji öğrenci ve öğretmenleri, "Ecdadın İzinde Projesi" kapsamında Edirne'de misafir edildi.

DİYANET HABER

Niğde Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 151 öğrenciye icazet belgesi verildi.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

GÜNDEM

Siirt'te 1500 öğrenci okul bahçesinde geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak için aynı anda resim çizdi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince görevlendirilen manevi danışmanlar, üniversiteyi kazanan öğrencilere rehberlik ediyor.

DEPREM

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Gençliğe Değer" projesi kapsamında camilere gelen öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.

Adıyaman Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığının "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında umreye giden Adıyamanlı gençler yurda dönüş yaptı.