Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Yurt genelinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına başlatılan yardım kampanyalarına öğrencilerin desteği sürüyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Uluslararası Kayseri İlahiyat Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü Alaaddin Keykubat Üniversitesinin farklı bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencileri ağırladı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Hala Sultan Kur’an Kursu’nda hafızlığını 6 ayda tamamlayan 3 öğrenci ödüllendirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 72 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

DÜNYA

Fransa'da, Müslüman öğrencilerin eğitim gördüğü önde gelen liselerden Özel Averroes (İbni Rüşd) Lisesinin devletle sözleşmesinin sonlandırıldığı bildirildi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere şehri tanıtarak kayıt işlemlerinde destek oluyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığının "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında umreye giden Kahramanmaraşlı gençler yurda dönüş yaptı.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Müftüsü Zahit Demirel ile birlikte 4-6 yaş Kur’an kurslarını ziyaret etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Erzincan Müftülüğü

Erzincan İl Müftülüğü, Pir Muhammed Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdu öğrencilerini kamp etkinliğinde bir araya getirdi.