Kayseri Müftülüğü

Hacılar ERVA Spor Okulu açıldı

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Hacılar Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile tamamlanan Hacılar ERVA Spor Okulu, düzenlenen tören ile açıldı.

Abone Ol

Hacılar'da düzenlenen açılış törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, protokol üyeleri, işadamları, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Çiçek, “Hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız. Her gencimizin yanında olacağız diyerek çıktığımız bu yolda, 1.5 yılda 36. ERVA Spor Okulu’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizi tuzağa düşürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Onlar, değerlerini bilen çocuklar olacaklar. İster madalya alsınlar ister almasınlar, önemli olan gençlerin bu salonları doldurması ve doğru yerlerde olmalarıdır. Gençleri zehirlemek isteyenler, hapishanelerde olacaklar. Hacılar ERVA Spor Okulları’nı yalnız bırakmayacaksınız. Ben de sizin yanınızda olacağım." dedi.

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesi ile Hacılar ERVA Spor Kulübü açıldı.