İstanbul Müftülüğü

Hayriye Ekşioğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu dualarla açıldı

İstanbul Kartal İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılan Hayriye Ekşioğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu dualarla açıldı.

Abone Ol

Kartal'da hayırsever iş adamı Yusuf Ekşioğlu tarafından merhum eşi Hayriye Ekşioğlu adına yaptırılan kursun açılış töreni gerçekleşti.

Törende konuşan Kaymakam Edip Çakıcı, Ekşioğlu ailesine bu anlamlı eser kazandırdıkları için teşekkür ettiğini ifade etti. Kaymakam Çakıcı, küçük yaşta verilen eğitimin önemine değinerek, "Çocuklarımızı güzel ahlaklı, sağlam karakterli ve düzgün bir insan olarak yetiştirmek için öncelikle ilk 6 yılda bize büyük görevler düşüyor. Bu işi sadece okullara bırakamayız. Aileler olarak davranışlarımızla çocuklarımıza güzel örnek olmamız lazım ki o çocuklarımız büyüdüklerinde güzel insanlar olsunlar." dedi.

Kartal İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk de yaptığı konuşmada 4-6 Yaş Kur'an kurslarının önemini vurgulayarak, Hayriye Ekşioğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun hayırlı olmasını diledi ve kursun hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış kurdelası Adalar İlçe Müftüsü Adem Özdemir'in duası sonrasında kesilen kurs, protokol üyeleri ve misafirler tarafından gezildi. 4-6 yaş öğrencileriyle bir araya gelindi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Arif Cevlek, ilçe müftüleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, dernek başkanları, Ekşioğlu ailesi, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.