İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da "Genç Pedallar" Filistin'e özgürlük için sürdü

TDV İstanbul Gönüllü Koordinatörlüğü ve Kağıthane İlçe Müftülüğü iş birliğiyle “Genç Pedallar Filistin’e Özgürlük İçin Sürüyor” etkinliği gerçekleşti.

Abone Ol

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Gönüllü Koordinatörlüğü ile TDV Kağıthane Kadın Kolları ve Kağıthane Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğinde “Genç Pedallar Filistin’e Özgürlük İçin Sürüyor” etkinliği gerçekleştirildi.

Kağıthane Daye Hatun Camii'nde öğle namazında bir araya gelen gençler, Filistindeki soykırıma dikkat çekmek için Kâğıthane Yeşil Vadi'de pedal çevirdi.

Burada gençleri karşılayan Kağıthane Müftüsü Necmettin Kayar ile Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım, bisiklet turuna gösterdikleri ilgilen dolayı gençlere teşekkür etti.

Bisiklet turu bitiminde tura katılanlara Sadabad Parkı’nda ikramda bulunuldu. Parkta bulunan sandallarla gezi yapan gençler ardından ok atışı deneyimi gerçekleştirdi.

TDV İstanbul Gönüllü Koordinatörlüğünce yürütülen "Hayata Köprü Sanat" projesi kapsamında takı tasarımı eğitimi gören gençlerin hazırladığı bileklik ve anahtarlıklarla, TDV Kâğıthane Kadın Kollarınca geri dönüşümden yapılan kitap ayraçları ve Filistin temalı cüzdanlar gençlere hediye edildi.