Kayseri Müftülüğü

İzcilerden müftülüğe ziyaret

Kayseri İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Furkan Kayar ve  izci lideri din görevlileri, İl Müftü Vekili Cabir Çelik’i ziyaret etti.

Abone Ol

Kayseri İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Furkan Kayar ve  izci lideri din görevlileri İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Gülük Camii İmam Hatibi Furkan Kayar, Kayseri İl Müftülüğü’nün izcilik ve gençlik faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı İl Müftü Vekili Çelik’e teşekkür ederek, gelecek dönem yapılacak faaliyetler ve planlanan kamplar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftü Vekili Çelik, " İzcilik, çocukların ve gençlerin bedensel, ruhsal, sosyal, zihinsel ve duygusal yönden gelişmesini hedefler. İzcilik kamplarında çocuklarımız takım halinde çalışmayı, sorumluluk üstlenmeyi, kalıcı arkadaşlıklar kurmayı ve zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmeyi öğreniyor. Aynı zamanda çocuklarımız diğer eğitimlerin yanında değerler eğitimi alıyor. İzcilik disiplini sürecinde çocuklarımızı ve gençlerimizi okul ve aile eğitimi dışındaki zaman dilimlerinde milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda iyi bir insan olmasında önemli kazanımlar sağlıyoruz. İzcilik çalışmalarını gençlere ulaşma konusunda iyi ve faydalı bir vesile olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.