Kayseri Müftülüğü

Kayseri’de "Kurban Bağış Standı" açıldı

Kayseri İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi iş birliğinde "TDV Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standı" açıldı.

Abone Ol

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince, İl Müftülüğü yanı, Camii Kebir ve Bürüngüz Camii önünde Türkiye Diyanet Vakfı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Stantları açıldı.

Afişler ve broşürlerle tanıtımların da yapıldığı stantta vatandaşlara vekalet yoluyla kurban kesimi hakkında bilgi verilirken, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak kurbanlar için makbuz karşılığı bağışlar alınıyor.

İl Müftü Vekili Cabir Çelik ve İl Müftü Yardımcısı Muammer Turan, İl Müftülüğü yanında açılan Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standını ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftü Vekili Çelik, "Açılan bağış stantlarıyla Türkiye Diyanet Vakfımız hayırseverler ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesi görmektedir. 2024 yılında vekâlet yoluyla yurt dışı kurban fiyatının 4 bin 750 TL, yurt içinde ise 11 bin 750 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlarımız il, ilçe müftülüklerimize, cami ve Kur’an kurslarımızı ziyaret ederek, TDV bağış stantlarına gelerek, www.tdv.org adreslerinden ya da mobil ve internet bankacılığı uygulamalarından çevrimiçi/online bağış yaparak kurban vekaletlerini TDV’ye verebileceklerdir." dedi.