Kilis İl Müftü Vekili Dr. Abdulhekim Öz, Beş Yüz Evler Hacı Ekrem Çetin, Hacı Hasan Emine Aslan, Beşevler Mehmet Recep Akis Yaz Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Kilis 15 Temmuz.jpg 22

Öğrencilerle sohbet eden Müftü Vekili Öz, öğrencilere 15 Temmuz ruhunu aşılamayı amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti:

"15 Temmuz akşamı cennet vatanımızda FETÖ’cü hainler tarafından darbe girişiminde bulunulmuştur. Fakat bu hainler Türk milletinin vatan ve bayrak sevgisini unutmuşlar. Türk milleti Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yaşlısından gencine, kadınından erkeğine tüm fertleriyle topyekün tek yürek, tek bilek olarak tankın topun karşısına iman ve inancıyla dikilerek, Allah’ın yardımıyla bu hain kalkışmaya geçit verilmemiş, hain FETÖ ve işbirlikçilerin oyunu bozulmuştur. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi darbe girişimi yaşatmasın. Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere bu topraklar için canını ortaya koymuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Program İl Müftü Yardımcısı Muhammed Ayazgök’te eşlik etti.