Konya Müftülüğü

Konya'da Mevlid-i Nebi paneli düzenlendi

Konya İl Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu panel düzenlendi.

Abone Ol

Konya İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu panel düzenlendi.

Selçuklu İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, NEÜ Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Ceyhan, Emekli İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan panel, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan 2024 Mevlid-i Nebi sinevizyonu ile devam etti. Panelin açılış konuşmasını Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı yaptı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin moderatörlüğünde NEÜ Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Ceyhan ve Emekli İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu panel gerçekleştirildi.

Panel hediye takdimiyle sona erdi.