Muğla Müftülüğü

Köyceğiz'de "Gençlerle El Ele Gönül Gönüle"

Muğla Köyceğiz Müftülüğü "Gençlerle El Ele Gönül Gönüle" projesi kapsamında gençleri kahvaltıda buluşturdu.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığınca destekleriyle Köyceğiz Müftülüğünce hayata geçirilen "Gençlerle El Ele Gönül Gönüle" projesi kapsamında Köyceğizli gençler Köyceğiz Kulak Mesire alanında kahvaltı programında bir araya geldi.

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Müftülük Gençlik Koordinatörleri ve üyeleri ile gençlerin katıldığı kahvaltı programında Vaiz Emine Okulu, proje hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Okulu, "Diyanet İşleri Başkanlığımızca uygun görülerek onaylanan 'Gençlerle El Ele Gönül Gönüle' projemizi Mayıs ayında başlatmıştık. Rauf Evleksiz, Emine Okulu ve Belkıs Ulusan olmak üzere üç vaiz arkadaşımızla, İlçe Gençlik Koordinatörleri olarak bu projeyi sürdürmekteyiz. Bugün de kahvaltı programıyla bir aradayız. Proje kapsamında gençlere yönelik seminerler, piknik, sosyal ve kültürel içerikli geziler, hasta, yaşlı, şehit ailelerini ziyaret gibi birçok etkinlik düzenleyerek Kasım ayı sonuna kadar projemizi devam ettireceğiz." dedi.

Kahvaltının akabinde yemek duası ve Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlikle ilgili sinevizyon gösterimi sonrası Proje Sorumlusu İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, şöyle konuştu:

"Gençlerimize yönelik yapılan her bir faaliyet ve etkinlik geleceğe yapılan yatırımdır. Çünkü gelecekte bu gençlerimiz ülkemize ve milletimize hizmet edecekler. Gençlerimizle bir arada olmaktan mutlu olduk, daha nice sosyal etkinliklerde ve faaliyetlerde gençlerimizle bir arada olacağız. Projemizi yürüttüğümüz gençlerimize başarılar diliyorum ve programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza ve daire amirlerimize de şükranlarımı sunuyorum."

Köyceğiz Kaymakamı  Mustafa Maslak’ın gençlerle tek tek ilgilenmesi, projeyi yürüten İlçe Müftülüğüne ve vaizlere teşekkür etmesi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle program sona erdi.