Karatay İlçe Müftülüğü Uluırmak Nuraniye Kur’an Kursunda yönetici olarak görev yapan Ramazan Ekşici, geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Ekşici'nin cenaze namazını kıldıran Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, taziyelerini dile getirerek Ekşici’ye Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm camiaya sabır ve başsağlığı diledi.

Konya Kkö Defin 22

Seyit Şahin Kurtuluş Mezarlığı'na defnedilen Ekşici'nin cenaze merasimine Konya İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, Karaman İl Müftü Yardımcısı Adem Bahcıvan, Şube Müdürü Şakir Eğri, Uluırmak Nuraniye Kur’an Kursunda görevli mesai arkadaşları ve öğrencileri, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri, STK temsilcileri ve yakınları katıldı.

Merhum Ramazan Ekşici, Diyanet İşleri Başkanlığına 1 Ağustos 1983'te Ankara Elmadağ Kuşcuali Mahallesi Camii’nde imam hatip olarak başladı. Ardından 12 Ekim 1987'de Afyonkarahisar İscehisar Seydiler Beldesi Kur’an kursu öğreticisi olarak görevlendirildi. Sırasıyla Konya Sarayönü Çeşmelisebil Mahallesi Camii Kur’an Kursu, Konya Karatay Fatih Erkek Kur’an Kursu ve son olarak Uluırmak Nuraniye Kur’an Kursu'nda 41 yıl boyunca hizmet verdi.