Malatya Müftülüğü

Malatya'da yetimlere bisiklet hediye edildi

Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonunda, "Bir bisiklet bir tebessüm" sloganıyla yetim çocuklara bisiklet hediye edildi.

Abone Ol

Türkiye Diyanet Vakfı ile Malatya İl Müftülüğü organizasyonunda, "Bir bisiklet bir tebessüm" sloganıyla Çilesiz Aksa Camii'nde 50 yetim çocuğa bisiklet dağıtım töreni düzenlendi.

Yapılan etkinliğe İl Müftüsü Ramazan Dolu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak çocuklar ve aileleri katıldı.

Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu, yaptığı konuşmada "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Malatya il Müftülüğünün özellikle çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelere yönelik güzel hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Bugün de gerçekleştirdiğimiz bu program da bu hizmetlerden biri. Bir Bisiklet Bir Tebessüm diyerek çocuklarımıza bugün bisiklet dağıtıyoruz. Tabii bu hediyelerimiz bitmeyecek. Bu vesileyle katkıda bulunan tüm kardeşlerimize, emeği geçen ekibimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra 50 tane yetim çocuğa bisiklet hediye edildi. Bisikletlerine kavuşan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Cami bahçesinde çocuklara yapılan ikramlardan sonra program sona erdi.