Konya Müftülüğü

Mehmet Emin Uzun 4-6 Yaş Kur'an Kursu açıldı

Van Tuşba ilçesinde Konyalı bir hayırsever tarafından yaptırılan Mehmet Emin Uzun 4-6 Yaş Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Abone Ol

Konyalı hayırsever Durmuş Ali Uzun tarafından babası hayrına Van Tuşba ilçesinde tadilat ve tefrişatını yaptırdığı Mehmet Emin Uzun 4-6 yaş Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Açılışa İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş, İl Müftü yardımcıları, Tuşba İlçe Müftüsü Dr. Emrah Demirtaş, emekli İl Müftüsü Nimetullah Arvas,  siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, daire personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programı, İlçe Müftüsü Demirtaş, İl Müftüsü Şık ve Kaymakam Göktaş'ın konuşmaları ile devam etti.

İl Müftüsü Şık, konuşmasında iş insanı Durmuş Ali Uzun’a teşekkür edip, bu tür kurslara gelen çocukların hayata besmele ile başladığını, kendini, Rabbini, anne babasını tanıdığını, şükretmeyi ve hayatı öğrendiğini aktardı.

Program, hayır sahibi Uzun ile kursun mimarisini üstlenen Ahmet Uğurlu'ya plaket takdimi ve katılımcıların sınıfları ziyaret etmesinin ardından nihayete erdi.