Kahramanmaraş Müftülüğü

Minik Rumeysa, kumbarasını Filistinli kardeşleriyle paylaştı

Kahramanmaraş Elbistan İlçe Müftülüğü Uhut 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencisi Rumeysa Topal, kumbarasını Filistinli kardeşleriyle paylaştı.

Abone Ol

Elbistan İlçe Müftülüğü Uhut 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencisi Rumeysa Topal, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Minik Rumeysa Kurs Yöneticisi Tuğba Yılmaz ve velisi nezaretinde İlçe Müftülüğüne gelerek; kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, Gazze'ye gönderilmek üzere İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Yaşar, bağış makbuzu ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından "Selam Sana Ey Kudüs" adlı eser ve oyuncak hediye etti.

Bağış kabulü esnasında İlçe Müftüsü Yaşar, "Tarihte görülen en vahşi soykırımlardan birinin yaşandığı Gazze'deki zulüm, tüm insanlığın vicdanını yaralamaktadır. Ta ki çocuklarımızın o körpe dimağlarında bile onulmaz yaralar açmıştır. Rumeysa kızımızın sahip olduğu bu farkındalık ise, geleceğe umutla bakmamıza sebep olacaktır. Bu çalışmada emeği geçen Kur'an Kursu Yönetici ve Öğreticilerine teşekkür ediyor, velimizi ve öğrencimizi tebrik ediyorum. Yapılan bu gönülleri ısıtan bağış vesilesiyle Rabbimizden Gazze'deki zulmün sona ermesini niyaz ediyorum." dedi.