Kahramanmaraş Müftülüğü

Müftü Kotan, Gazze'ye 2 milyon yardım toplayan liselileri ziyaret etti

Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Gazze'ye 2 milyon yardım toplayan liselileri ziyaret etti.

Abone Ol

Türkoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Gazze’ye yardım amacıyla düzenlenen faaliyette olağanüstü gayret göstererek 2 milyon Türk Lirası yardım topladı.

Okul öğretmenleri, toplanan yardımları Ankara’da tedavi gören Gazzelilere ulaştırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Öğrencilerin her birinin büyük bir özveriyle topladıkları yardımlar, öğretmenlerinin ve ismini vermek istemeyen hayırsever bir iş adamının da katkılarıyla 2 milyona ulaştı.

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, yardımlarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etmek adına yaptığı ziyareti sırasında, "Başta Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, zor durumda olan tüm mazlumlara yardım etmenin biz Müslümanlar için bir sorumluluk. Genç neslimize böyle güzel bir işte gönüllü olmalarını sağlayacak ahlak ile büyüten anne babaları ve öğretmenlerinden Allah razı olsun." diye konuştu.

Ziyaret sırasında, Okul Müdürü Murat Baz, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek herkes adına teşekkür etti.

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın Türkoğlu İmam Hatip Lisesi ziyaretine İlçe Müftüsü İbrahim İkbal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik de eşlik etti.