Erzurum Müftülüğü

Müftülük gençleri futbol turnuvasında buluşturuyor

Erzurum Karaçoban İlçe Müftülüğü organizesinde mahalleler arası "Cami Gençlik Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Abone Ol

Karaçoban İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle mahalleler arası "Cami Gençlik Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Turnuvaya toplamda sekiz mahalleden gençler katıldı. Elemeli olarak devam eden turnuvanın final maçında, Karaköprü Mahallesi Cami Gençlik ve Kırımkaya Mahallesi Cami Gençlik takımları karşı karşıya geldi.

Kıyasıya geçen mücadelenin ardından kazanan, Kırımkaya Mahallesi Camii Gençlik takımı oldu.

Yapılan aktiviye dair konuşan Karaçoban İlçe Müftüsü Halil İbrahim Koç, "Gençleri her alanda başarılı ve azimli görmek bizleri mutlu ediyor. Düzenlediğimiz futbol turnuvasıyla her mahalleden gençlerimizi müftülüğümüz bünyesinde bir araya getirebilmek bizim için bir gurur.” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sacit Diler, İlçe Gençlik Koordinatörü Rahman Çınar ve birçok kurum amirinin seyirci olarak katıldığı mücadeleler sonunda, turnuvada birinci olan Kırımkaya Mahallesi Camii gençlerine; kupa, madalya ve ayakkabı, ikinci olan Karaköprü Mahallesi Camii gençleri ve üçüncü olan Seyhan Mahallesi Camii gençlerine ise kupa ve madalya takdim edildi.