Kayseri Müftülüğü

Müftülük iş birliğiyle 43'üncü ERVA Spor Kulübü açıldı

Kayseri Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğinde yürütülen ERVA Projesi kapsamında 43'üncü ERVA Spor Kulübü törenle açıldı.

Abone Ol

Kayseri Valiliği'nin ERVA Projesi kapsamında Talas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Talas Belediyesi Başakpınar ERVA Spor Kulübü düzenlenen törenle açıldı. 

Düzenlenen açılış törenine Kayseri Vali Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Ersun Acar, İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Dile kolay, 1 sene önce başlayan proje bugün 43'üncü şubesini açıyor. Madalyalar gelmeye başlıyor. Gençlerimiz biri gururlandırmaya devam ediyor. Gerçekten her bir açılış, bayram havasında bizleri gururlandırıyor. Başakpınar'da 43'üncü ERVA Spor Okulu açılıyor. Bundan dolayı çok mutluyum. Verdiğimiz sözün arkasında durmaktan dolayı kendimi huzurlu hissediyorum. Ancak alacak çok yolumuz var. Daha yapacak çok işimiz var. Kayseri'nin her mahallesinde olacağız sözünü inşallah hep beraber tutacağız. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her seferinde söylüyorum. ERVA Spor Okulları bir meydan okumadır. ERVA Spor Okulları kötülere karşı, gençlerimizi zehirlemek isteyenlere karşı, gençlerimizi bataklığa sürüklemek isteyenlere karşı bir meydan okumadır. ERVA Spor Okulları'ndaki sporcularımız, antrenörlerimiz, gençlerimiz meydan okuyorlar. 'Gençliğimizi, Türk Milletinin geleceğini hiçbir şekilde kötülüklere bulaştıramayacaksınız' diyorlar." dedi.

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Ayvaz tarafından yapıaln dua ile Talas Belediyesi Başakpınar ERVA Spor Kulübü açıldı.