Çorum Müftülüğü

Müftülük, yaz Kur’an kursu öğrencileri için çeşitli turnuvalar düzenliyor

Çorum’da müftülük hem Kur’an’ını oku hem de sporunu yap şiarıyla yaz Kur’an kurslarında camilere gelen öğrencilere yönelik çeşitli turnuvalar düzenliyor.

Abone Ol

Çorum İl Müftülüğü, “Kur’an’ımı Okuyorum, Sporumu Yapıyorum” teması kapsamında Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik olarak çeşitli turnuvalar planladı.

- Satranç Turnuvası

Yaz Kur’an kursu öğrencilerinin katıldığı etkinliklerden ilki olan "Satranç Turnuvası" Çorum Diyanet Gençlik Merkezinde yapıldı.

Turnuvaya, Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Satranç turnuvası sonrası dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

- Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Etkinliklerden ikincisi olan “Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”nda Mangala oyununa katılan gençler, Çorum Diyanet Gençlik Merkezinde ter döktü.

Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun da desteklediği etkinliğe, Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar katılarak gençlere başarılar diledi.

Ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

- Masa Tenisi Turnuvası ve Dart Turnuvası 

"Kur’an'ımı Okuyorum Sporumu Yapıyorum" teması kapsamında Çorum Valiliği, Çorum İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik Masa Tenisi Turnuvası ile Dart Turnuvası düzenlendi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvalara katılan öğrencilere başarılar diledi.

Turnuvalar sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.