Tekirdağ Müftülüğü

Müftülükten din görevlilerine anlamlı hediye

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle ilçe müftülüklerinde görevli personele hediye takdim edildi.

Abone Ol

İl Müftüsü Soykök, konuşmasında "Çok kıymetli din görevlisi arkadaşlarım camiler, Yüce Mevla’mızın el cami isminin tecelli ettiği toplumumuzu bir araya getiren şehirlerimizin kalbi olan şehirlerimize halkımıza huzur veren mukaddes mekânlardır. Bizler camiyi hayatın merkezine almaya çalışan bir topluluğuz din görevlileri olarak camilerimizde Kur’an kurslarımızda ve her türlü sosyal kültürel faaliyetlerimizde sizler Tekirdağ’ımızda çok farklı yerlerde kahramanca bir mücadelenin içerisindesiniz. Bütünleştirici, uzlaştırıcı, kuşatıcı ve hoşgörülü üslubunuzla çok güzel hizmetleri, toplumumuza yönelik manevi danışmanlığı ve rehberliği deruhte ediyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum cenabı Allah sizlerden razı olsun. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız kutlu olsun Allah’a emanet olunuz." dedi.

Programalar sonunda "Camiler ve Din Görevliler Haftası" anısına tüm personele Diyanet İşleri Başkanlığı Rozeti ve Broşu hediye edildi.